Næste gang du kigger i spejlet, så send dig selv et lille kys - før du begynder på kritikken !

fredag den 20. januar 2012

lækkert jo.

Fredag åhh du er ventet !!
weekend endelig.
Dagen startede faktisk utrolig dejligt alle 3 idrætstimer var aflyst så den stod på fritime fra 8.00-12.05 -.- men heldigvis lånte vi filmen Troja som varer 2 timer og 43 miinutter. Den er vildt god specielt fordi Brad pitt, Orlando Bloom og en helt ny gotte Eric Bana er med. Elsker dem i bar overkrop !! ej men filmen er også utrolig gribende og sørgelig - snøft.


Den er basseret på Homers berømte værk "illiaden" Den handler om det gamle Grækenland der førte et af historiens mest legendariske kærestepar Paris, prins af Troja (Orlando Bloom), og Helena, dronningen af Sparta, en hel civilisation til undergang med deres kærlighed. Da Paris stjal Helena fra hendes mand, Kong Menelaos, var det en krænkelse, der måtte hævnes. Familiens ære foreskrev at enhver fornærmelse af Menelaos var en fornærmelse mod hans broder Agamemnon, den magtfulde konge af mykenæerne. Han forenede hurtigt alle Grækenlands hære for at stjæle Helena tilbage og forsvare sin broders ære. Sandheden er, at Agamemnons stræben efter oprejsning blev påvirket af hans overvældende grådighed: Han ville have magten over Troja for at sikre sit i forvejen enorme rige. Troja, der regeredes af Kong Priamos og blev forsvaret af den mægtige Prins Hektor (Eric Bana), var omkranset af en høj mur, som ingen hær nogensinde var trængt gennem. En mand alene var nøglen til sejr over Troja – Achilleus (Brad Pitt), som var den største kriger i sin tid. Arrogant, oprørsk og efter alt at dømme uovervindelig, havde Achilleus ingen loyalitet mod nogen eller noget andet end hans egen ære. Det var hans utrættelige stræben efter evig berømmelse, der fik ham til at angribe Trojas porte under Agamemnons banner - men det var kærligheden der til sidst bestemte hans skæbne.


Achilleus = Brad Pitt
INFO
akillessenen som er den sene, der er placeret bagerst på foden
er opkaldt efter Achilleus.



Paris og Helena

Og så lige Anastasia som skulle have en dildo imens vi så filmen.


Eric Bana


Overraskelse !


"Guns"



Den kan helt klart anbefales - 5 stjerner fra mig.


Der var næsten halvanden time tilbage efter filmen så vi gik i studiekælderen, hvor Anastasia igen satte mit hår - det er så flot (det fortæller folk ihvertfald) men vi hørte dejlig musik, Ai Se Eu Te Pego med Michel Teló en sang jeg først lige har fået ørene op for. Den er portugisisk og hedder på dansk "Når Jeg Får Fat På Dig". Den handler om en pige som driver ham til vanvid (på den gode måde) han vil have fat på hende, og så en lørdag aften på diskoteket tog han mod til sig og begyndte at snakke med den smukkeste pige. Der hører en dansk med til sangen som Anastasia & jeg skal lærer af Henriette :ii






Alt i alt en skøn start på weekenden, som ellers skal bestå af hygge, sove længe, lektier og arbejde (søndag)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar